Monday 12 October 2009

Holdet

The Banana Hold-Up, er også et forsøg på at lave en uprætentiøs, sjov nørde klubaften. Ingen af os er smarte DJ's der ved alt om beatmixing og lever livet i overhalingsbanen - vi spiller meget gerne med åbne kort, og svarer hellere end gerne på alle spørgsmål i nu skulle have. Også derfor, bringer vi her en lille beskrivelse af holdet bag den kommende revolution:

Søren L - Northern Soul Ansvarlig

Søren Backstreet, Soul-Søren eller SørenSkæg - Ja, kært barn har mange navne. Søren har været fast DJ på Backstreet og Ghetto Soul i flere år, og spiller jævnligt op til dans på forskellige spillesteder sammen med sin bedste ven og lookalike Nik B.
Udover at samle på Northern Soul er Søren også helt ekset med både yé-yé og indiepop.

Stefan - Britpop Ansvarlig

Stefan har selv udgivet to EP'er og et album med sit band Northern Potrait på Matinée Recordings, og har i den forbindelse spillet på førende indiepop festivaller i Europa og USA. Hoveddelen af hans pladesamling består dog af britpop udgivelser, og favoritterne inkluderer bands som Pulp, Sleeper og Lightning Seeds.
Stefan har også været mere end almindeligt stor fan af Beatles siden han var 10, og har de seneste år påbegyndt en yderst tilfredstillende samling af nyere indiepop udgivelser, der blandt andet tæller nærmest hele Matinées bagkatalog.

Michelle - Sixties Ansvarlig

Som datter af selveste Smukke-Kell, er Michelle opvokset til lyden af bands som The Who, Kinks og Nancy Sinatra. Hun har naturligvis også selv hen af vejen, fået anskaffet sig en bemærkelsesværdig samling 60'er hits.
Michelle frekventerede også jævnligt indie-night på Stengade i "de gamle dage", og har derudover været en ivrig koncertgænger siden teenageårene.

Danielle - Indiepop / Twee Ansvarlig

Selvom aldersgrænsen til Club Drive på musikcaféen i Århus var 18 år, trådte Danielle allerede som 13-årig sine teenage-Puma-sko i netop de omgivelser. Nu bor hun i København, men har det med at stikke af til udlandet i ny og næ, for at besøge diverse indiepop festivaller rundt omkring i Europa sammen med Stefan.
Danielle er også ekstremt frankofil og har en fin lille samling fransk 60'er pop der startede med en Charles Aznavour LP hun arvede af hendes mormor i 1999.

No comments: